Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea are coronavirus. Fostul lider PSD, internat în Spitalul Penitenciar Jilava

Liviu Dragnea are coronavirus. Fostul lider PSD, internat în Spitalul Penitenciar Jilava

Liviu Dragnea a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Fostul președinte PSD este internat pe o secție a Spitalului Penitenciar Jilava, destinată deținuților care au coronavirus.

Liviu Dragnea are coronavirus. Fostul lider PSD, internat în Spitalul Penitenciar Jilava
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    13 Dec 2020   •   18:34

Liviu Dragnea, fostul lider al social-democraților, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Liviu Dragnea este asimptomatic şi ar fi luat virusul de la un coleg de celulă

Informația a fost obținută pe surse, de către Georgiana Murgilă, reporter Antena 3.

''În urmă cu câteva zile, Liviu Dragnea ar fi fost mutat de la Penitenciarul Rahova, acolo unde el era încarcerat şi unde îşi execută pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare. A fost mutat la Spitalul Penitenciarului Jilava pentru a i se face nişte investigaţii de imagistică, având în vedere problemele cu coloana pe care le are. Odată ajuns la Spitalul Penitenciarului i s-a făcut şi un test de COVID-19 și în urma testului, a ieșit pozitiv. În acest moment, el este în Spitalul Penitenciarului Jilava și va rămâne acolo pentru cel puțin două săptămâni până i se va negativiza testul. Deocamdată este asimptomatic și va rămâne acolo, după care va fi remutat, la Penitenciarul Rahova, acolo unde el este de drept închis'', a relatat Georgiana Murgilă.

''Două persoane custodiate de Penitenciarul București-Rahova au fost confirmate pozitiv SARS-CoV-2 și s-a dispus transferarea acestora la Penitenciarul-Spital București-Jilava. Una dintre ele este Liviu Dragnea'', conform unor surse ANP (Administrația Națională a Penitenciarelor).

Avocata lui Liviu Dragnea: S-a infectat cu coronavirus în Penitenciarul Rahova

„Am vorbit foarte scurt cu domnul Liviu Dragnea, a fost luat și dus la Jilava, unde este spital COVID. Ieri era bine, dar acum nu știu. Dânsul este și fumător. Este exact ce îi trebuia”, a spus Flavia Teodosiu, avocata fostului lider PSD, potrivit libertatea.ro.

Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman, în 27 mai 2019.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea coronavirus
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close