Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, despre izolarea de la parada de 1 Decembrie: "Nu ştiu cine a fost exilat"

Liviu Dragnea, despre izolarea de la parada de 1 Decembrie: "Nu ştiu cine a fost exilat"

Liviu Dragnea, despre izolarea de la parada de 1 Decembrie: "Nu ştiu cine a fost exilat"
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Dec 2016   •   17:58

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost întrebat joi dacă s-a simţit exilat în rândul românilor care au asistat la parada militară, răspunsul său fiind acela că nu ştie "cine a fost exilat şi care nu", dar menţionând că de 1 Decembrie românii trebui să se bucure, să fie uniţi.

"Eu zic să glumim astăzi. A fost prea multă tensiune ieri, din păcate, din partea celorlalţi. De 1 Decembrie, românii trebuie să se bucure, să fim uniţi. Acum, dacă îmi permiteţi o glumă, eu nu ştiu cine a fost exilat şi care nu. Atunci când nu ţii neapărat să stai pe nişte trepte având senzaţia că dacă stai undeva mai sus eşti mai înalt..., aia este o greşeală", a afirmat Dragnea în curtea sediului ALDE de pe Kiseleff, după încheierea paradei militare de la Arcul de Triumf. 

El a adăugat că s-a simţit la fel de bine ca în anii când a petrecut Ziua Naţională printre români şi i-a urat la mulţi ani "chiar" şi preşedintelui Klaus Iohannis.

"Au fost ani în care serveam eu efectiv fasole şi ciolan de Ziua Naţională şi puneam vin fiert şi ţuică fiartă, nu aşa cum pune ALDE ţuică rece aici", a glumit Dragnea.

Liderul PSD a precizat că s-a bucurat cu copiii din preajmă de avioanele care au survolat Arcul de Triumf.

"Am comentat cu nişte copii tehnica militară, m-am bucurat împreună cu ei când avioanele (au survolat - n.r.) şi mie şi copiilor ne-au plăcut cel mai mult, dincolo de F16, MiG-uri, Spartan şi Hercules, ne-au plăcut cele trei avioane care au lăsat în spate cele trei culori tricolore. De asemenea, m-am bucurat când de la ISU o doamnă ofiţer ne-a făcut un semn frumos, acela cu inima, şi toată lumea a aplaudat", a spus Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că a fost totuşi mâhnit de faptul că nu s-a aplaudat ca în alţi ani.

"Am fost şi eu mâhnit ca şi mulţi alţi colegi că de data asta, din păcate, oamenii au fost puţin speriaţi pentru că nu s-a aplaudat. Aduceţi-vă aminte că de fiecare dată la defilare oamenii aplaudau spontan când trecea parada militară. Am vorbit cu câţiva de ce nu au aplaudat şi mi-au spus că le-a fost teamă să nu spună cineva că vor să producă tulburări sau vreo ambuscadă, în rest sigur că a fost o zi frumoasă, o zi caldă", a comentat Dragnea.

El a felicitat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, pentru eforturile serioase pe care le-a depus ca parada militară să fie organizată la Arcul de Triumf.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close