Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, despre preluarea șefiei Camerei Deputaților

Liviu Dragnea, despre preluarea șefiei Camerei Deputaților

Liviu Dragnea, despre preluarea șefiei Camerei Deputaților
Sursa foto: Foto: Facebook
19 Dec 2016   •   15:58

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că în zilele următoare se va decide ce poziţie va ocupa la Parlament şi dacă va prelua sau nu funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

"Deocamdată am semnat documentele necesare pentru a încerca să-mi preiau mandatul de deputat sau pentru a putea fi contestat, că întâi trebuia să completez aceste documente. Vreau să remarc un lucru: chiar dacă birocraţia mi se pare totuşi exagerată privind aceste documente. este o organizare foarte bună şi stai foarte puţin. Asta nu înseamnă că nu se pot simplifica procedurile. În ceea ce priveşte o posibilă viitoare poziţie pentru mine, vom discuta în zilele următoare", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, după ce a îndeplinit formalităţile pentru preluarea noului mandat de deputat.

Dragnea a menţionat că nu are emoţii pentru validarea mandatului său iar cei care încearcă să îl conteste au "o abordare ridicolă".

"Comisia de validare a acestui nou Parlament nu poate analiza decât dacă au fost îndeplinite condiţiile de eligibilitate pentru a participa la aceste alegeri şi dacă acest mandat a fost obţinut prin fraudă electorală sau prin încălcarea legilor electorale la aceste alegeri", a spus el.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close