Liviu Dragnea, dezvăluire-bombă: Există un dosar la DIICOT cu dovezi că s-a urmărit asasinarea mea

12 Mai 2019   •   23:14
Liviu Dragnea, dezvăluire-bombă: Există un dosar la DIICOT cu dovezi că s-a urmărit asasinarea mea

Liviu Dragnea a explicat că are informații conform cărora există un dosar la DIICOT, ținut la sertar, în care mai multe persoane au descris situația din România și au dezvăluit și cum s-a încercat asasinarea liderului PSD.

„La DIICOT e o declarație care vorbește despre așa ceva. Nu e a mea. A cuiva care a spus cu subiect și predicat. Dar nu se va întâmpla nimic. Cât timp e acest regim vorbim degeaba. Dacă vreodată, sper să ajungem în țara asta să iasă la inveală adevărul o să considerați că tot ce a fost în emisiunea dumneavoastră au fost glumițe. Dacă o să iasă la iveală o să vă îngroziți. Nu mai sunt la aceeași intensitate, dar încă mai e”, a declarat Liviu Dragnea, duminică, la România TV.

Liderul PSD a explicat că una dintre persoanele care a făcut declarații în dosarul de la DIICOT a fost amenințată, precizând că toată povestea ridică semne de întrebare. El a adăugat că nu știe totuși dacă informația este reală.

„Nu dosarul meu. Da, apare numele meu. E un dosar generat de o declarație a cuiva, cred că sunt doi sau trei, care au spus lucruri dovedite despre toate acește mișcări. Cine finanțează, cum au fost finanțate pentru toate aceste mișcări în România. Și spunea ce se intenționa să se facă. Am înțeles că ar fi fost și puțin amenințat. Și stai și te întrebi. În dosarul cu Doina Pană nu se întâmplă nimic. Dosarul acesta. Nu se întâmplă nimic. Altfel cum. Bun. Poate toată lumea e de bună credință și suntem noi suspicioși. Dar dacă nu e așa. Nici măcar nu știu dacă e reală”, spune Dragnea.

ExitPOLL
Parteneri
x close