Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: „Evaluarea miniștrilor a fost finalizată”

Liviu Dragnea: „Evaluarea miniștrilor a fost finalizată”

Liviu Dragnea: „Evaluarea miniștrilor a fost finalizată”
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Iun 2017   •   22:19

Liviu Dragnea a declarat în această seară că evaluarea miniștrilor a fost finalizată, urmând să se ia o decizie, iar în cursul zilei de luni se va da o formă finală.

„Evaluarea este finalizată, în noaptea asta o să dăm o formă finală, mâine o să lucrăm la concluzii. O să începem să ne vedem și cu miniștrii. Sunt multe domenii în care sunt probleme. O să prezentăm raportul public. Nu are nimeni raportul că nu e gata. (...) Guvernul este pus să pună în practic acel program. Nu ne interesează cine e acolo, ci programul să fie pus în aplicare. Este nevoie de mult mai multă muncă, implicare și lene deloc. Este nevoie să se adopte niște măsuri”, a declarat președintele PSD.

Întrebat dacă este posibilă schimbarea Guvernului, Liviu Dragnea a răspuns: ”Încă nu ştiu. Eu nu vreau să ajungem la această soluţie (...) Dacă o să ajugem la concluzia că n-avem altă variantă, o să propunem şi pe asta, dar eu nu vreau să ajungem acolo.”

Pe de altă parte, liderul social-democraţilor a apreciat că la proxima reuniune a Comitetului Executiv Naţional al PSD este posibil să nu se ajungă la schimbarea niciunui ministru.

”În urma concluziilor o să vedem: este nevoie să ajungem la o schimbare a unor membri ai Guvernului? este suficient să se adopte nişte mecanisme administrative, de fluidizare a circuitului documentelor sau va fi nevoie de alte măsuri? Va fi o discuţie deschisă în Comitetul Executiv”, a spus prşedinetele PSD.

La o întrebare privind reacţia partidului în cazul în care Sorin Grindeanu va refuza să demisioneze, în pofida unei eventuale decizii a PSD, Dragnea a răspuns: ”Nici n-am văzut unde e soba, unde e drobul de sare şi vorbim de drobul de sare de câteva zile (...) Nu cred că Sorin Grindeanu va proceda ca Radu Vasile. Nu cred că se va ajunge acolo dar, repet, nu ştiu dacă se va propune lucrul ăsta.”

”Oricine este calm în aceste zile, este un om deştept. Cine este foarte agitat, greşeşte”, a mai spus Dragnea.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close