Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, internat în spital de sâmbătă. Medicii recomand ca liderul PSD să fie operat

Liviu Dragnea, internat în spital de sâmbătă. Medicii recomand ca liderul PSD să fie operat

Liviu Dragnea, internat în spital de sâmbătă. Medicii recomand ca liderul PSD să fie operat
Sursa foto: foto: Agerpres
18 Mar 2019   •   15:10

Update: Nicolae Bacalbașa a susținut o declarație cu privire la starea de sănătate a liderului PSD în care a afirmat că medicii recomandă ca președintele social-democraților să fie operat.

Știrea inițială: Dubla hernie de disc, acesta este diagnosticul pe care l-au pus medicii în cazul pacientului Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns la spital după ce a acuzat dureri puternice de spate la finalul unei conferițe de presă pe care a susținut-o la Snagov. 

Liviu Dragnea a ratat vizita programată la Brăila, acolo unde social-democrații și-au ales noua conducere a organizației. 

Este internat în spital încă de vineri, iar medicii decid astazi dacă va fi operat de hernie de disc. Deocamdată, părerile sunt împărţite şi va fi supus unor investigaţii suplimentare pentru a se lua o decizie finală. 

"Prima faza e o perioada de repaus care poate merge catre o luna. Repausul asta pe masura ce lucrurile se imbunatatesc devine repaus relativ si dupa aceea, cu ajutorul kinetoterapeutilor, incet incet, lucrurile pot reintra in normal. De asemnea, sunt posibile din pacate deficiente motorii sau senzitive permanente", spun medicii. 

Hernia de disc este una dintre cele mai dureroase afecţiuni. În cazul în care mobilitatea piciorului este redusă semnificativ, medicii spun că se impune de urgenţă intervenţia chirurgicală.

×
Subiecte în articol: medici Dragnea
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close