Liviu Dragnea, la ÎCCJ în dosarul angajărilor ilegale. Şedinţa de judecată a fost amânată

de D.G.    |    06 Sep 2016   •   09:45
Liviu Dragnea, la ÎCCJ în dosarul angajărilor ilegale. Şedinţa de judecată a fost amânată

UPDATE: Liviu Dragnea s-a prezentat, marţi, la Curtea Supremă, în primul termen al dosarului în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual, în legătură cu angajarea a două membre de partid la DGASPC Teleorman, magistraţii dispunând o amânare până la ora 17.00.

----------------------------

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat marţi dimineaţă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde are loc primul termen în dosarul în care este judecat pentru instigare la abuz în serviciu, în legătură cu angajarea a două membre de partid la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Teleorman, transmite Agerpres.

"E scrutinul şi dosarul" - au fost singurele cuvinte spuse de Liviu Dragnea la intrare în sediul instanţei.

Liderul PSD a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a infracţiunilor de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

Conform DNA, Dragnea a intervenit pentru menţinerea în funcţie şi plata drepturilor salariale pentru două angajate de la DGASPC Teleorman, deşi ştia că acestea lucrau de fapt în cadrul organizaţiei PSD Teleorman

Parteneri
x close