Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: Nu am acțiuni la purtător, nu am afaceri în Brazilia sau altă țară

Liviu Dragnea: Nu am acțiuni la purtător, nu am afaceri în Brazilia sau altă țară

Liviu Dragnea: Nu am acțiuni la purtător, nu am afaceri în Brazilia sau altă țară
10 Iul 2017   •   14:41

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reafirmat că nu are nicio afacere în Brazilia sau în altă ţară şi că nu are nicio legătură cu ancheta DNA.

Liderul PSD a negat și că ar avea acțiuni la purtător, spunând că un asemenea lucru ar fi de notorietate, pentru că nu poate fi ascuns în România de astăzi.

”Nu am nicio acțiune la purtător, la nicio societate. M-am interesat și eu cum e, mi-au explicat niște specialiști că, cel puțin în România, nimeni nu poate avea acțiuni și să fie ascunse. Nu poate să existe în România cineva care să aibă acțiuni de care instituțiile statului să nu știe.

Nu știu, dar ceva e. Sunt prea multe lucruri care vin din multe părți, nu cred în coincidențe. S-ar putea să mă iubească foarte mult și eu să mă aflu într-o confuzie.

Se vorbește de 12 ani, această ciorbă se reîncălzește dar nu mai are niciun gust. Nu sunt nici în spatele, nici în fața, nici în stânga, nici în dreapta acestei societăți. Ca să vorbim despre un document, o instituție a statului trebuie să și-l asume. Acum, practic, vorbim despre o anonimă.

Am avut îndrăzneala să merg și în alte țări. Nu am ascuns acest lucru. Nu am transferat bani în Brazilia și nici în altă țară. Nu am afaceri în Brazilia și nici în altă țară. Am înțeles că se făceau reportaje cu nu știu ce cluburi. Nu am fost niciodată” a spus Liviu Dragnea.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea afaceri Brazilia actiuni
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close