Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea nu va merge la consultările de la Cotroceni convocate de Iohannis. „Nu-mi place personajul”

Liviu Dragnea nu va merge la consultările de la Cotroceni convocate de Iohannis. „Nu-mi place personajul”

Liviu Dragnea nu va merge la consultările de la Cotroceni convocate de Iohannis. „Nu-mi place personajul”
05 Apr 2019   •   15:29

Liviu Dragnea a afirmat că nu va participa la consultările de la Cotroceni convocate de Klaus Iohannis pe motiv că nu îi place personajul, dar că alți reprezentanți ai partidului vor fi prezenți. Șeful PSD a spus că temele anunțate de președinte i se par foarte bune. 

”Eu sigur nu merg, dar de la noi de la partid o să meargă. Nu-mi place personajul”, a spus Dragnea. 

Șeful PSD a spus că temele anunțate de președinte i se par foarte bune. 

”Temele le susţin în totalitate, fără niciun fel de probleme. Dacă noi le susţinem, ceilalţi le susţin, e foarte bine. O să aibă o problemă, am înţeles, cu ceilalţi – de la PNL şi USR, care au zis că ei când o să vină la guvernare vin cu nişte ordonanţe să modifice legislaţia pe justiţie. Aici nu prea înţeleg eu”, a mai spus liderul PSD. 

Dragnea a transmis și un mesaj pentru colegii și susținătorii partidului. 

”Le transmit colegilor mei, susţinătorilor noştri, următoarele lucruri: noi nu suntem de acord să se taie salariul minim, aşa cum au anunţat PNL şi USR, nu suntem de acord să se îngheţe pensiie şi salariile, nu suntem de acord să se îngheţe PNDL şi vom susţine în continuare programul de guvernare pentru ca românii să o ducă mai mine. Asta o să le recomand eu”, le-a transmis Dragnea. 


 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close