Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea: ''Numai cineva care urăște foarte mult românii poate avea o asemenea atitudine''

Liviu Dragnea: ''Numai cineva care urăște foarte mult românii poate avea o asemenea atitudine''

Liviu Dragnea: ''Numai cineva care urăște foarte mult românii poate avea o asemenea atitudine''
Sursa foto: foto: Agerpres
07 Noi 2016   •   19:51

Liviu Dragnea a afirmat luni seară, după acuzațiile PNL privind lipsa de cvorum la sedința Camerei Deputaților în care s-a adoptat proiectul creșterilor salariale din Sănătate și Educație, că totul nu este decât o încrâncenare a liberalilor împotriva oricărei legi care i-ar putea face românului viața mai bună.

''Eu văd la PNL ca și la Guvern o încrâncenare foarte mare împotriva oricărei legi care i-ar putea face românului viața mai bună. Este o încrâncenare, sincer, nemaiîntâlnită și, pentru mine, greu de explicat. Numai cineva care urăște foarte mult românii poate avea o asemenea atitudine. În rest,  să numere voturile, să numere pozele - chiar nu-i treaba mea'', a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă este de părere că această lege va ajunge să fie aplicată, în condițiile în care va fi contestată la CCR, iar Parlamentul va intra în vacanță, Liviu Dragnea a răspuns:

''Este o lege aprobată în Parlament. De aici încolo Guvernul României, cel puțin în acte, și președintele României au două variante de abordare a acestei probleme: 1. ca această lege să fie promulgată și publicată pentru a putea intra în vigoare sau 2. o blochează. La fel cum are de gând președintele, nu știu cum, să procedeze în ceea ce privește legea privind eliminarea a 102 taxe parafiscale. O să văd și eu ca și dvs.''

Despre faptul că liberalii ar putea face inclusiv plângere la DNA, Liviu Dragnea a afirmat că este de acord, cu o condiție.

×
Subiecte în articol: La Ordinea Zilei PNL Liviu Dragnea PSD
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close