Antena 3 CNN Actualitate Liviu Dragnea, ameninţare pentru Dacian Cioloș: ”O să spun mai multe despre el după alegeri”

Liviu Dragnea, ameninţare pentru Dacian Cioloș: ”O să spun mai multe despre el după alegeri”

Liviu Dragnea, ameninţare pentru Dacian Cioloș: ”O să spun mai multe despre el după alegeri”
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Dec 2016   •   11:56

După ce Dacian Cioloș a declarat că județul Teleorman, județul controlat de Liviu Dragnea are cea mai mare rată a sărăciei din România., şeful PSD îi dă o replică acidă premierului.

”Iniţial n-am vrut să răspund la o astfel de abordare mizerabilă din partea unui premier în funcţie. Ca să fii premier şi să jigneşti locuitorii dintr-un judeţ, o parte din ţara pe care tu vrei s-o conduci, eu nu cred că nu s-a mai întâmplat vreodată în lume şi nu s-a mai întâmplat vreodată în România. Aşa cum se dă tehnocrat, m-aş fi aşteptat ca domnul Cioloş să spună adevărul. Eu nu cred că domnul Cioloş are habar ce înseamnă asistaţi social.

Şi cei de la PNL merg pe această idee, că în Teleorman sunt cei mai mulţi asistaţi social. Am luat date chiar de la guvernul Cioloş: pe primul loc la asiataţi social este judeţul Dolj, nu Teleorman. Mai sunt multe judeţe în faţă până la Teleorman.

Nici la persoane cu dizabilităţi Teleormanul nu este pe primul loc, ci Prahova. Ce ar trebui să facem noi în viziunea lui Cioloş şi a celor de la PNl cu persoanele cu dizabilităţi.? Ei spun aşa: nu trebuie să votaţi PSD pentru că ei au în judeţe respective multe persoane cu dizabilităţi. Să-i omorâm? Dumneavostră traduceţi din română în română? Noi vorbim de un om care minte cu neruşinare. Nici măcar la cifra de afaceri Teleroman nu este pe ultimul loc. Nici la cel mai mic salariu, nici la cel mai mic venit pe cap de locuitor.

Mergând pe această logică, cam jumătate din România îi deranjează pe aceşti oameni. (...) Sunt profund dezamăgit de cum se comportă Dacian Cioloș și o să spun mai multe despre Cioloș după alegeri. Nu am vrut să folosesc astfel de informații în campania electorală, dar voi vorbi mai multe despre Dacian Cioloș după aceste alegeri”, a declarat Liviu Dragnea pentru Adevărul.
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close