Antena 3 CNN Actualitate A murit Liviu Iancu, jurnalist și autorul celebrului roman "Xanax“

A murit Liviu Iancu, jurnalist și autorul celebrului roman "Xanax“

Lumea presei este în doliu. Liviu Iancu, jurnalist economic şi autor a murit luni, în urma unui infarct la 45 de ani.

A murit Liviu Iancu, jurnalist și autorul celebrului roman "Xanax“
de Georgiana Adam    |    28 Dec 2020   •   20:00

Anunţul tragic a fost făcut de un prieten apropiat pe un grup dedicat vânătorilor, pasiune îmbrățișată și de Liviu Iancu, unde tocmai ieri publicase ultimele sale mesaje.

"Din păcate, sunt nevoit să anunț o știre foarte tristă! "Războiul" dintre bracii germani și insulari va lua o pauză pe termen nelimitat, pentru că unul dintre cei mai simpatici și vehemenți susținători ai insularilor ne-a părăsit astăzi. RIP Liviu Iancu!“, a scris prietenul său, Adrian Lică, informează stiridiaspora.ro

Cine a fost Liviu Iancu

Născut pe 8 mai, la Găești, Dâmbovița, a terminat liceul Vladimir Streinu din orașul natal după care a început, pe rând, mai multe facultăţi – Cibernetică, Transporturi şi Sociologie, fără să termine niciuna dintre ele.

A intrat în presă, la Mediafax, în 2000. În calitate de jurnalist la Profit.ro, a publicat o serie de editoriale-poveşti originale în peisajul presei economice româneşti, foarte apreciate de către cititori. Câteva dintre acestea se regăsesc şi în „Xanax“, romanul său de debut, apărut în luna februarie 2019.

Romanul "Xanax" de Liviu Iancu a fost lansat în avion

"Am făcut această lansare în avion pentru că mi-a fost tot timpul teamă că lumea va pleca de la lansările mele. Acum, dacă cineva vrea să plece, poate să părăsească "sala" şi nu mă supăr", a glumit Liviu Iancu, jurnalist la Profit.ro, în debutul discursului său de lansare.

El a recunoscut că toţi colegii din presă cu care a călătorit de-a lungul ultimilor 20 de ani ştiu că se teme de avion şică,  pentru a putea călători, trebuie să apeleze la Xanax, iar acesta este unul dintre motivele pentru care şi-a numit astfel romanul de debut, notează adevărul.ro

×
Subiecte în articol: deces Liviu Iancu xanax
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close