Antena 3 CNN Actualitate Liviu Negoiţă deţine o vilă de două milioane de euro în Italia. Dezvăluiri despre averea edilului

Liviu Negoiţă deţine o vilă de două milioane de euro în Italia. Dezvăluiri despre averea edilului

Liviu Negoiţă deţine o vilă de două milioane de euro în Italia. Dezvăluiri despre averea edilului
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Mai 2012   •   13:22
Primarul Sectorului 3 al Bucureştiului deţine un palat în valoare de două milioane de euro în Italia. Dezvăluirea, alături de alte informaţii fabuloase despre afacerile şi averea edilului, a fost făcută de un apropiat al lui Negoiţă, citat de Cancan.

Primarul
sectorului 3 al Capitalei, Liviu Negoita, a reusit să adune o avere incredibilă alături de soţia sa Carmen. Avuţia familiei Negoiţă a depăşit şi granitele ţării, iar împărţirea ei, în cazul unui divorţ, ar fi extrem de dificilă.

Se pare că soţii Negoita deţin o impresionanta proprietate în staţiunea Pianello del Lario, din provincia Como a Italiei. Potrivit apropiaţilor, este vorba despre un adevarat "palazzo", a cărui valoare depăşeşte două milioane de euro.

Fabuloasa avere ar fi motivul pentru care
, deşi sunt separaţi, soţii Negoiţă nu au înaintat actele pentru o despărţire oficială.

Italianul Aldo Monteleone, un apropiat colaborator al lui Negoiţă, este acţionar la două firme, Euroverde S.R.L. şi Spazioverde Sisteme de Irigatii S.R.L., dintre care una are ca obiect de activitate întreţinerea peisagistică.

Monteleone a prestat, prin intermediul firmelor lui, mai multe lucrări pentru parcurile şi spaţiile verzi din Sectorul 3, fiind pe de alta parte şi un apropiat al soţiei lui Liviu Negoiţă, de la care a cumpărat un apartament.

Monteleone s-a ocupat, prin Spazioverde, de aducerea din Italia a stalpilor pentru sistemul de iluminat public din Parcul "Alexandru Ioan Cuza" şi a încasat sume frumoase de la Primăria Sectorului 3.

Deşi clima nu prea este aceeaşi în România şi-n Italia, Primăria Sectorului 3 al Capitalei, păstorită de Liviu Negoiţă, preferă să achiziţioneze plante ornamentale pentru parcuri din Peninsulă, în locul celor de producţie autohtonă. Şi nu oricum, ci prin intermediul uneia dintre firmele patronate de Aldo Monteleone, italianul considerat "omul de casă" al familiei Negoiţă.

Vezi fotografii cu vila lui Negoiţă şi află mai multe detalii despre afacerile sale "în familie" pe  cancan.ro.
 

×
Subiecte în articol: liviu negoita pdl avere
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close