Antena 3 CNN Actualitate Liviu Pleșoianu, avertisment pentru ”meduzele” din PSD: „Eu nu mai am ce așteptări să am de la doamna Dăncilă”

Liviu Pleșoianu, avertisment pentru ”meduzele” din PSD: „Eu nu mai am ce așteptări să am de la doamna Dăncilă”

Liviu Pleșoianu, avertisment pentru ”meduzele” din PSD: „Eu nu mai am ce așteptări să am de la doamna Dăncilă”
05 Iun 2019   •   14:00

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, a comentat în exclusivitate la Antena 3, mesajul său în ceea ce privește ”meduzele” în politică, dar și mesajul care s-a vehiculat că acesta ar fi fost în contactat de către Opoziție.

„Nu m-a contactat nimeni din opoziție și știu că oricum nu o vor face. Eu personal, în mod public, spun că nu mai am nici un motiv să o susțin pe doamna Dăncilă, asta nu înseamnă că motivele mele sunt similare cu ale Opoziției. Mesajul meu este unul prin prisma căruia cer dezmorțirea celor cu capul pe umeri. Nu mă mai interesează deloc pozițiile doamnei Dăncilă, care oricum nu au cum să fie verticale”, a precizat Liviu Pleșoianu.

CITEȘTE ȘI Liviu Pleșoianu, mesaj tranșant privind viitorul său în PSD

„Atâta vreme cât participi la mitingul de acum un an de zile, în spate ai un ecran pe care scrie Jos Statul Paralel, vorbești de la un pupitru care scrie Jos Statul Paralel, și la un an de zile distanță spui că  nu cunoști nimic despre Statul Paralel pentru că ai fost plecată  nouă ani din țară. Procentele pe care le iei, le iei pe un anumit tip de discurs, cu anumiți candidați, fiecare din  zona sa profesională, împotriva Dublului Standard la nivelul Uniunii Europene, iar acum o întorci total. Doamna Dăncila doi este oposul Doamnei Dăncilă unu, toate aceste fiind luate în calcul, eu nu mai am ce așteptări să am de la doamna Dăncilă. Spre deosebire de alți colegi care tac asurzitor, eu îmi asum public”, a adăugat deputatul.

 

×
Subiecte în articol: Liviu Plesoianu declaraţii
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close