Antena 3 CNN Actualitate Liviu Pleșoianu, despre candidatura la prezidențiale: „Voi candida din partea PSD sau independent, cam astea ar fi opțiunile”

Liviu Pleșoianu, despre candidatura la prezidențiale: „Voi candida din partea PSD sau independent, cam astea ar fi opțiunile”

Liviu Pleșoianu, despre candidatura la prezidențiale: „Voi candida din partea PSD sau independent, cam astea ar fi opțiunile”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
15 Iul 2019   •   15:50

Liviu Pleșoianu a comentat la Antena 3 discuțiile în contradictoriu dintre Viorica Dăncilă și Gabriela Firea din timpul ședinței PSD.  

„Mi se pare simpatic dialogul între doamna Firea și doamna Dăncilă. Doamna Firea are dreptate când spune că doamna Dăncilă a afirmat în repetate rânduri că nu intenționează să candideze. Cred că am auzit-o cu toții. Și doamna Dăncilă ar fi avut dreptate să-i spună doamnei Firea că și dumneaei a spus că n-are de gând să candideze pentru că e interesată să-și ducă la capăt mandatul de primar și că își mai dorește încă un mandat. Dialogul mi se pare simpatic”. 

În ceea ce privește demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, Pleșoianu a declarat că trebuia să plece fiindcă altfel era remaniată. 

„Am auzit-o pe doamna Dăncilă care a spus că doamna Carmen Dan nu e bine informată când spune că PSD condus de doamna Dăncilă i se predă domnului Iohannis. Are dreptate doamna Dăncilă. Doamna Carmen Dan nu e atât de bine informată. Doamna Carmen Dan a plecat prin demisie pentru că altfel ar fi fost remaniată. Doamna Carmen Dan trebuia să plece pentru că doamna Dăncilă trebuia să ia o decizie în sensul dorit de sistem”. 

Liviu Pleșoianu a mai spus încă o dată că va candida la alegerile prezidențiale, fie prin PSD, fie independent

„Eu voi candida pentru că pe mine singurul puls care mă interesează e cel pe care-l iau alături de oamenii care au votat în 2016. Pentru acești oameni eu voi candida. Dacă va fi din partea PSD vom afla pe 3 august. Dacă nu, va fi din partea celor care susțin PSD. Voi candida independent, cam astea ar fi opțiunile”, a spus Pleșoianu la Antena 3.  

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close