Antena 3 CNN Actualitate Liviu Pleșoianu, despre scandalul momentului: Se trece de la Statul Paralel la Statul Nazist

Liviu Pleșoianu, despre scandalul momentului: Se trece de la Statul Paralel la Statul Nazist

Liviu Pleșoianu, despre scandalul momentului: Se trece de la Statul Paralel la Statul Nazist
Sursa foto: Foto: Facebook/ Liviu Plesoianu
26 Feb 2018   •   17:52

Deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, susține într-o postare pe Facebook că în România se trece la ”next level”, iar Trinomul Klaus-Kovesi-Klemm face un upgrade și trece de la Statul Paralel la Statul Nazist.

”Sunt doar câteva zile de când scriam că "next level" (noul slogan #) înseamnă trecerea de la Statul Paralel la Statul Nazist. Imaginea alăturată demonstrează că am avut și de această dată dreptate. Îți plac "românii tăi", Führer-e Klaus? Te servesc bine scelerații, doamna K? Te simți iarăși "inspired", guvernatorule Klemm? E bine, minunați membri ai Trinomului "KKK" (Klaus-Kovesi-Klemm)? ...Sau "KKK" vine de la Ku-Klux-Klan? ...Sau e tot aia!?

Redau aici textul de acum câteva zile. Îi rog pe oamenii zdraveni la cap să-l distribuie și pe ceilalți să părăsească această pagină. Nu am ce să discut cu cineva care participă la ieșiri în stradă unde se întâmplă așa ceva. Dacă mai sunt prin lista mea persoane care participă la astfel de manifestări demente, le rog să elibereze locul, indiferent cine sunt și de când ne cunoaștem! Chiar nu avem ce să ne spunem...

"NEXT LEVEL": Statul Paralel se transformă chiar în aceste zile în Statul Nazist. ...Noi ce facem?

Credeați că acapararea întregii Românii de către Statul Paralel este ultima etapă a experimentului la care suntem supuși? Nu, nu este. Următoarea etapă, care se desfășoară chiar în aceste luni, este transformarea Statului Paralel în Statul Nazist. De ce este necesară această nouă etapă? Pentru că cei care ne hotărăsc destinul în laboratoare vor să evite „erori” precum cea din 2012, când am fost atât de aproape să le dejucăm planurile prin Referendumul împotriva lui Băsescu. Dacă urmăriți cum au evoluat lucrurile de atunci și până în zilele noastre, primul lucru pe care îl veți observa, foarte ușor, este RADICALIZAREA apostolilor Statului Paralel. Priviți retrospectiv acest crescendo al agresivității: Roșia Montană – Colectiv – OUG 13 – „Next Level”. Veți constata că „maturizarea străzii” înseamnă de fapt un singur lucru – trecerea către un nivel de agresivitate atât de mare încât majoritatea să nu se mai simtă majoritate și, cel mai important, să nu mai aibă curajul să se exprime. „Next level” este nivelul de agresivitate exacerbată, la pragul violenței, având menirea de a-i determina pe cei mulți să stea în băncile lor și să-și țină gura. Acesta este nivelul următor, cel în care, fiindu-vă frică, deși cunoașteți faptul că sunteți majoritari – SĂ NU MAI AVEȚI CURAJUL DE A VĂ EXPRIMA! „Next Level” este exact sloganul care certifică trecerea de la etapa Statului Paralel la cea a Statului Nazist.

În statul nazist „Românica” (termenul îi aparține distinsului procuror Portocală-Zdreanță, de la "unitatea de elită" DNA Ploiești), atunci când niște oameni decid să lase canapeaua caldă de acasă și să protesteze împotriva abuzurilor, vin repede ultrașii scelerați ai statului paralel și, cu agresivitate și ură vidă, încearcă să intimideze, să genereze conflicte, inclusiv violență.”, se arată în mesajul lui Liviu Pleșoianu.

×
Subiecte în articol: mesaj Facebook Iohannis Kovesi

ȘTIRI

Proiect: Închisoare pentru şoferii băuţi, drogaţi sau care nu deţin permis

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close