Antena 3 CNN Actualitate Liviu Pleșoianu, dezvăluiri suprinzătoare din noua carte a lui Iohannis: Și-a permis și să omită, prezidențial și cultural-intelectual, un "pe"

Liviu Pleșoianu, dezvăluiri suprinzătoare din noua carte a lui Iohannis: Și-a permis și să omită, prezidențial și cultural-intelectual, un "pe"

Liviu Pleșoianu, dezvăluiri suprinzătoare din noua carte a lui Iohannis: Și-a permis și să omită, prezidențial și cultural-intelectual, un "pe"
18 Apr 2019   •   13:12

Liviu Pleșoianu a făcut public pe contul personal de Facebook, pasaje din noua carte a lui Iohannis, pline de greșeli.

”Intelectualul Iohannis: 
"Să nu vă așteptați la construcții foarte sofisticate. Mai degrabă la ceva de stilu' ăsta..." 
[Arată o pagină cu vreo patru rânduri pentru a evidenția "stilu'". Care stil? ...Cum care? "Stilu' ăsta!"]

"...Unde mi-am permis să folosesc LUCRURI_CARE nu prea le mai folosește lumea..." 
[Și-a permis și să omită, prezidențial și cultural-intelectual, un "pe". Dar n-are cum să fie decât din rațiuni de simplificare a discursului! E o licență prezidențială!]

"Cu titluri SCRISE_MAAARI..." 
[Bine că sunt scrise MARI și nu MARE! Să sperăm că sunt și desenate COLORATE, nu COLORAT. Asta ca să nu lăsăm limba română să strice niște gânduri prezidențiale rostite FRUMOASE...]

"Pe scurt, am vrut să... PRODUC o carte care se citește ușșooor..." 
[...Dacă are succes - și n-are cum să n-aibă având în vedere anvergura intelectuală, culturală și în general multilateral-multidisciplinară a autorului! -, atunci la următoarea carte pe care prolificul autor Werner o va... PRODUCE, ar trebui să vină cu o abordare și mai curajoasă: primele 100 de pagini să conțină doar titlul.]”, scrie Liviu Pleșoianu, pe contul de Facebook.

×
Subiecte în articol: Liviu Plesoianu dezvaluiri Iohannis carte
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close