Antena 3 CNN Actualitate Liviu Pleșoianu, reacție dură la conducerea PSD: „La nivel de vârf, conducerea a schimbat discursul de pe o zi pe alta. Nu voi accepta lucrul acesta niciodată”

Liviu Pleșoianu, reacție dură la conducerea PSD: „La nivel de vârf, conducerea a schimbat discursul de pe o zi pe alta. Nu voi accepta lucrul acesta niciodată”

Liviu Pleșoianu, reacție dură la conducerea PSD: „La nivel de vârf, conducerea a schimbat discursul de pe o zi pe alta. Nu voi accepta lucrul acesta niciodată”
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3
28 Iun 2019   •   21:28

Liviu Pleșoianu, unul dintre candidații la șefia PSD, a declarat, vineri, în cadrul emisiunii ”Exces de putere” că dezamăgirea oamenilor în ceea ce privește conducerea social-democraților s-a produs pe fondul unei schimbări de discurs.

Întrebat cu ce echipă și-ar dori să lucreze, Liviu Pleșoianu a declarat că ar vrea să audă candidații vorbind.

„Eu prefer să lucrez cu oameni care nu se schimbă după o zi pe alta”, a declarat acesta.

„Doamna Dăncilă ne-a asigurat de nenumărate ori în ultimele zile, că nu va demisiona, în eventualitatea în care nu rămâne președinte al PSD.

Pe mine mă interesează exact cum spuneam, ca oamenii care au votat acești partid în 2012, apoi cei care au votat din nou în 2016,toți oamenii aceștia care au crezut în PSD sunt profund dezamăgiți de ce se întâmplă în acest moment. PSD la nivel de vârf, de conducere interimară, a schimbat discursul de pe o zi pe alta. Lucru pe care eu nu-l accept și nu îl voi respecta niciodată”, a adăugat deputatul PSD.

×
Subiecte în articol: Liviu Plesoianu Congres PSD
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close