Antena 3 CNN Actualitate Liviu Pleșoianu, surprins de gestul Codruței Kovesi: „Niciodată nu mi-a fost dat să văd o privire cu atâta ură”

Liviu Pleșoianu, surprins de gestul Codruței Kovesi: „Niciodată nu mi-a fost dat să văd o privire cu atâta ură”

Liviu Pleșoianu, surprins de gestul Codruței Kovesi: „Niciodată nu mi-a fost dat să văd o privire cu atâta ură”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    17 Oct 2017   •   17:33

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a vorbit marți la Antena 3 a despre ce s-a întâmplat la Bruxelles în momentul în care a întrebat-o pe Laura Codruța Kovesi dacă s-a aflat în noaptea alegerilor din 2009 în sufrageria lui Gabriel Oprea.

„A spus o chestiune care nu avea nicio legătură cu ce întrebasem eu. Mă bucur foarte mult că am avut ocazia să fiu față în față cu doamna Kovesi. Special m-am așezat așa. În momentul în care i-am adresat întrebarea, și mult după aceea, doamna Kovesi m-a fixat cu privirea. Niciodată nu mi-a fost dat să văd o privire cu atâta ură, cu atâta energie negativă pe care parcă încerca să o arunce. M-a privit îndelung sperând să las privirea în jos, dar nu am lăsat-o”, a spus Liviu Pleșoianu marți, la Antena 3, în emisiunea „100 de minute”.

„Când am ieșit de la eveniment, doamna Kovesi a trecut pe lângă mine”, a mai spus el.

Citește și:

Motivul pentru care Kovesi a fost întreruptă de mai multe ori în timpul dezbaterii

Laura Codruța Kovesi, la Bruxelles: Acţiunile DNA pot avea efect durabil doar dacă sunt dublate de acţiuni preventive ale instituțiilor statului

Macovei o ridică în slăvi pe Kovesi la Bruxelles: DNA a luat mereu coroniță 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close