Antena 3 CNN Actualitate Liviu Pleșoianu: „Votez moțiunea pentru că Ponta și Grindeanu sunt doar rotițe ale Sistemului”

Liviu Pleșoianu: „Votez moțiunea pentru că Ponta și Grindeanu sunt doar rotițe ale Sistemului”

Liviu Pleșoianu: „Votez moțiunea pentru că Ponta și Grindeanu sunt doar rotițe ale Sistemului”
Sursa foto: Foto: Facebook/Liviu Pleșoianu
20 Iun 2017   •   13:28

Deputatul Liviu Pleșoianu a declarat la Antena 3 că va vota moțiunea de cenzură, din simpul motiv că are convingerea că Ponta și Grindeanu sunt doar rotițe ale Sistemului. Pe de altă parte, politicianul susține că de acum înainte conducerea PSD va avea viață grea cu el.

Singura șansă de a scăpa viu este aceea de a mai avea capacitatea să separi planurile. Ca atare, eu spun în felul următor, votez cu 37 de mâini moțiunea de cenzură, mâine, dar nu pe motive de nerespectarea programului de guvernare, ci pentru că am convingerile mele persoanle că domnul Ponta și domnul Grindeanu sunt niște roți ale Sistemului. Pentru mine, Ponta nu este un erou, este personajul care prin cumetriile sale cu Sistemul, la propriu și la figurat, nu a făcut decât să pună foarte multe cărămizi la Sistemul ăsta nenorocit, care ne-a terminat ca țară. (...)

După ziua de mâine, conducerea PSD va avea zile grele cu mine. Atât cât mă va mai tolera în acest partid. Pentru că ce s-a întâmplat de aseară și până azi este de noapte minții”, a declarat deputatul la Antena 3.

 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close