Antena 3 CNN Actualitate Încă un lider PNL este infectat cu coronavirus: ”Nimic nu te pregătește pentru momentul acesta”

Încă un lider PNL este infectat cu coronavirus: ”Nimic nu te pregătește pentru momentul acesta”

Liviu Voiculescu, preşedintele PNL Olt şi candidat pentru Senat, a anunțat astăzi, pe o rețea socială, că este infectat cu SARS CoV-2.

Încă un lider PNL este infectat cu coronavirus: ”Nimic nu te pregătește pentru momentul acesta”
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    24 Noi 2020   •   14:00

”Nimic nu te pregătește pentru momentul în care primești diagnosticul: POZITIV LA COVID. Nici micile stări inconfortabile, nici bănuielile, nici vaga suferință fizică, dublată poate de o frică de necunoscut.

Într-o perioadă în care întreaga mea preocupare se apleca asupra campaniei electorale în care m-am angajat, am căzut și eu în plasa întinsă cu atâta înverșunare de infecția pandemică și m-am alăturat tuturor celor care au dat și dau piept cu virusul. Sper doar să fiu suficient de puternic să-l îngenunchez repede, fără efort și fără sacrificii. Deocamdată sunt bine, în izolare, departe de toți fizic dar cu sufletul la fel de aproape ca și până acum.

Sunt optimist! Voi trece cu bine peste aceste momente și ne vom reîntâlni la fel de energici și hotărâți!

Aveți grijă de voi!!”, scrie Liviu Voiculescu pe Facebook. 

Primăria sectorului 4 suspendă activitatea de lucru cu publicul 

Pe de altă parte, primarul Sectorului 4 din Capitală, Daniel Băluță, a decis astăzi să suspende activitatea de lucru cu publicul a primăriei. 

”Ca urmare a apariției unor cazuri de infecție cu noul coronavirus în rândul angajaților autorității locale, Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a dispus astăzi, 24.11.2020, suspendarea activității de lucru cu publicul, precum și a activității neesențiale, în perioda 25 noiembrie – 02 decembrie 2020”, se arată în comunicatul emis de Primăria sectorului 4. 

×
Subiecte în articol: liviu voiculescu
Parteneri
Românii vor putea călători în Turcia doar cu buletinul
x close