Antena 3 CNN Actualitate Liviu Voinea: Guvernul va adopta o "listă de investiţii prioritizate, nu doar prioritare" la sfârşitul lunii octombrie

Liviu Voinea: Guvernul va adopta o "listă de investiţii prioritizate, nu doar prioritare" la sfârşitul lunii octombrie

Liviu Voinea: Guvernul va adopta o "listă de investiţii prioritizate, nu doar prioritare" la sfârşitul lunii octombrie
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Aug 2013   •   20:46

Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a declarat în ediţia de joi a emisiunii "100 de minute", că, la sfârşitul lunii octombrie, Guvernul va adopta o "listă de investiţii prioritizate", cu scopul eficientizării investiţiilor publice.

"Prioritatea zero a Guvernului, anul viitor, trebuie să fie investiţiile publice eficiente. Sunt multe zone. Şi în infrastructura de transport, mediu sau energie trebuie să investim şi eficient", a spus ministrul Liviu Voinea.

"Aici îşi va face rolul o nouă unitate care se creează acum la Ministerul Finanţelor şi anume de evaluare a investiiltor publice. Practic, la sfârşitul lunii octombrie, Guvernul va adopta o listă de investiţii prioritizate, nu doar prioritare, în baza unor criterii, şi toată lumea va şti care sunt primele 20, 30 de investiţii din România pentru care alocăm bani din fonduri europene, BEI, BERD, etc", a mai spus ministrul Voinea.

Citeşte şi:
 
Liviu Voinea, despre condiţiile în care reducerea la 12% a cotei unice de impozitare ar fi posibilă

×
Subiecte în articol: Liviu Voinea 100 de minute
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close