Antena 3 CNN Actualitate Locul de unde a fost săltat milionarul fugar Dragoș Săvulescu

Locul de unde a fost săltat milionarul fugar Dragoș Săvulescu

Milionarul român Dragoș Săvulescu a fost săltat de autoritățile din Grecia în timp ce se afla la un restaurant celebru din Mykonos.

Locul de unde a fost săltat milionarul fugar Dragoș Săvulescu
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Murgilă    |    Alina Anghel    |    10 Aug 2021   •   17:01

Alături de milionarul român se mai afla un individ, căutat la rândul său de autorități pentru agresiune sexuală. Bărbații erau în vizorul autorităților, iar polițiștii eleni ar fi primit un pont atât în legătură cu Dragoș Săvulescu, cât și în legătură cu acest individ.

Dragoș Săvulescu era căutat de autoritățile române în baza unui mandat european de arestare. Polițiștii au corelat imaginile postate de soția lui Dragoș Săvulescu, astfel au ajuns la concluzia că cei doi se aflau în acel restaurant.

Persoana pe care o căutau polițiștii greci era celălalt bărbat al cărui nume nu este precizat în presa elenă. Tot ce se știe în prezent despre acea persoană este că ar fi fost condamnată pentru un viol.

”Dragoș Săvulescu se distra împreună cu alți doi prieteni la un renumit restaurant din zona Mill, dintre care unul este considerat de Interpol un criminal extrem de periculos.

Mandatul de arestare pentru Dragoș Săvulescu a fost emis în urma unui mandat european emis de autoritățile române pentru participarea la o organizație criminală și pentru fraudă împotriva statului.

El a fost dus la procurorul de apel Syros pentru extrădare către autoritățile române”, scrie presa elenă.

Practic, Săvulescu ar fi fost arestat din întâmplare, pentru că poliția nu pe el îl căuta, însă în momentul legitimării sale, anchetatorii au văzut că și pe numele acestuia exista un mandat internațional de arestare.

×
Subiecte în articol: Dragoș Săvulescu milionar
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close