Antena 3 CNN Actualitate Locale 10.000 de rezervări pe litoralul românesc, în prima săptămână din iunie

10.000 de rezervări pe litoralul românesc, în prima săptămână din iunie

Aproximativ 10.000 de rezervări au fost deja efectuate de turişti în staţiunile de pe litoralul românesc, pentru prima săptămână din luna iunie, potrivit Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică (FAPT).

10.000 de rezervări pe litoralul românesc, în prima săptămână din iunie
Sursa foto: Hepta
31 Mai 2020   •   10:04

"Romanii iau deja cu asalt agenţiile de turism, pentru rezervări către Litoral, staţiuni montane şi balneare, către Delta Dunării, Transilvania, Maramureş, Muntenia sau Banat - acasă, în România. Litoralul este deja, la fel ca şi în fiecare an, 'destinaţia vedetă' (cca 10.000 rezervări pentru prima săptămână de după 1 iunie!), iar recomandările şi studiile promovate de reputaţi medici şi cercetători, conform cărora apa sărată a mării distruge virusul, transformă vacanţa la mare, anul acesta, în terapie şi medicament", au declarat reprezentanții FAPT.

Tarifele pentru luna iunie sunt estimate la 180 lei/cameră cu mic dejun/noapte în Eforie, la 200 lei/cameră cu mic dejun/noapte la un hotel de 3 stele la Mamaia, la 200 - 300 lei/apartament de vacanţă/noapte în Mamaia. La acelaşi tarif de 200 lei/cameră cu mic dejun/noapte turiştii se pot caza la un hotel de 4 stele în sudul litoralului, de exemplu în staţiunile Venus sau Olimp, potrivit Agerpres.

×
Parteneri
Horoscop 7 iunie 2023. Peştii profită din plin, Balanţele trec testul fidelităţii
x close