Antena 3 CNN Actualitate Locale Încă 11 angajați ai Serviciului de Ambulanță au fost infectați cu noul coronavirus

Încă 11 angajați ai Serviciului de Ambulanță au fost infectați cu noul coronavirus

Alertă și la Serviciul Județean de Ambulanță Galați, unde 11 angajați au fost confirmați pozitiv cu coronavirus. Este vorba despre salariații care au lucrat în aceeași tură cu asistenta medicală care s-a îmbolnăvit de COVID-19 în urmă cu două săptămâni.

Încă 11 angajați ai Serviciului de Ambulanță au fost infectați cu noul coronavirus
Sursa foto: Antena3
06 Apr 2020   •   11:39

Potrivit unor surse din cadrul instituției, 11 persoane au primit rezultat pozitiv la testele de laborator pentru depistarea COVID 19. Activitatea Serviciului de Ambulanță Județean este afectată, dar nu blocată, anunță sursele citate.

Cu toate acestea, Guvernul a primit o solicitare de aprobare privind realizarea de angajări temporare.

În ceea ce privește situația de la căminul de bătrâni din orașul Galați în care au decedat două persoane din cauza COVID-19, autoritățile anunță că i-au testat pe vârstnicii cu simptome și au aflat că 16 persoane sunt infectate. Acestea au fost transferate la spitale din Galați, iar căminul de bătrâni rămâne în carantină.

Surse medicale susțin că virusul a fost adus în cămin chiar de managerul instituției. Se pare că persoana, care în prezent se află în stare gravă la un spital din Galați, a fost plecată în Turcia în luna martie, scrie Mediafax

×
Subiecte în articol: coronavirus ambulanta Galați
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close