Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi copii au murit într-un accident grav, cu opt victime, pe E85, în Răcăciuni, județul Bacău! Trafic blocat complet

Doi copii au murit într-un accident grav, cu opt victime, pe E85, în Răcăciuni, județul Bacău! Trafic blocat complet

Doi copii au murit, iar alte șase persoane au fost transportate la spital, în urma unui grav accident care a avut loc, marți seara, pe Drumul European 85 (E85), în județul Bacău.

Doi copii au murit într-un accident grav, cu opt victime, pe E85, în Răcăciuni, județul Bacău! Trafic blocat complet
de Mia Lungu    |    09 Ian 2024   •   19:09

Update 20:30 Mașina implicată în accidentul de marți seara din Bacău, în care au murit doi copii, era echipată cu anevelope de vară, a derapat și a intrat într-un copac, a anunțat Poliția Bacău.

Conform IPJ Bacău, un șofer de 28 de ani, din județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism echipat cu anvelope de vară, pe sensul de mers Bacău - Adjud, a pierdut controlul direcției, a pătruns pe contrasens și a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un arbore.

Pe lângă șofer, în mașină se mai aflau 3 adulți și 4 minori.

Doi copii, de 1 si 3 ani, pasageri în spate, au murit, șoferul și un pasager din față, un bărbat de 30 de ani, au fost răniți grav, alți doi copii, de 1 și 6 ani, și două femei, de 23 și 28 de ani, au fost răniți ușor.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatul fiind negativ.

Știrea inițială: Potrivit ISU Bacău, accidentul a avut loc în comuna Răcăciuni, pe E85. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau opt persoane, patru adulți și patru copii.

La sosirea forțelor de intervenție, doi minori se aflau în stop cardiorespirator.

"În ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul acestora", a transmis ISU Bacău.

Celelalte șase victime implicate în accident sunt conștiente, cu multiple traumatisme, și au fost preluate de ambulanțele SMURD și SAJ, în vederea transportului la spital.

Traficul rutier a fost oprit în ambele sensuri.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close