Antena 3 CNN Actualitate Locale 20.000 de lei recompensă oferită de un primar din Tulcea pentru prinderea unor hoți

20.000 de lei recompensă oferită de un primar din Tulcea pentru prinderea unor hoți

Un primar din Tulcea oferă 20.000 de lei recompensă pentru că poliția n-a reușit să prindă hoții. Deși există imagini surprinse de camerele de supraveghere cu mașina cu care hoții au fugit.

20.000 de lei recompensă oferită de un primar din Tulcea pentru prinderea unor hoți
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ştefan Petrică    |    04 Dec 2022   •   16:01

Primarul din comuna tulceană Smârdan a anunțat o recompensă de 20.000 de lei celor care pot oferi informații cu ajutorul cărora să fie prinși hoții care au furat mai multe motoare de bărci.

Numărul tot mai mare de furturi înregistrat de către polițiști, în ceea ce privește motoarele de ambarcațiune din zona Deltei, i-a făcut să ofere o recompensă, una destul de mare, 20.000 de lei, însă până acum fără efect.

Ultimul atac l-au dat trei indivizi, în urmă cu două nopți și au reușit să fure trei motoare de ambarcațiune de la malul drept al fluviului Dunărea, în zona brațului Măcin, pe raza localității Smârdan.

Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Cei trei însă, acționează după un plan bine pus la punct. Au capul acoperit, dar și fața, ceea ce face ca sistemul video din zonă să nu fie de prea mult folos pentru anchetatori.

La ultimul atac a fost surprinsă și mașina cu care cei trei au fugit după ce au furat motoarele.

Polițiștii de la Poliția Transporturi Tulcea sunt cei care au preluat cercetările în acest caz. A fost deschis și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, însă deocamdată hoții sunt de negăsit.

×
Subiecte în articol: Tulcea recompensa hoti
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close