Antena 3 CNN Actualitate Locale 21 de turiști, printre care și copii, au ajuns la spital după ce au mâncat la o pensiune din Costinești: "Acuzau stări de rău, vărsături și stări febrile"

21 de turiști, printre care și copii, au ajuns la spital după ce au mâncat la o pensiune din Costinești: "Acuzau stări de rău, vărsături și stări febrile"

21 de turiști au ajuns la spitalul din Constanța, noaptea trecută, după ce au acuzat simptome specifice toxinfecției alimentare. Aceștia au mâncat la o pensiune din Costinești.

21 de turiști, printre care și copii, au ajuns la spital după ce au mâncat la o pensiune din Costinești: "Acuzau stări de rău, vărsături și stări febrile"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    11 Iul 2023   •   08:28

21 de turiști, dintre care 11 femei, 4 bărbați și 6 copii, au fost preluați de ambulanță, de la o pensiune de pe litoral după ce au mâncat în unitatea de cazare și au început să se simtă rău.

"Noaptea trecută, în jurul orei 23:00, am fost solicitați, prin apeluri la 112, să intervenim în stațiunea Costinești, acolo unde mai multe persoane acuzau stări de rău și vărsături.

La fața locului au fost alocate mai multe resurse din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea: o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanță SMURD și două ambulanțe din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Sosiți la fața locului, colegii mei au evaluat medical mai multe persoane. Ulterior, 21 de persoane, au fost preluate de ambulanțe și transportați la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Județean Constanța pentru investigații medicale amănunțite.

Toate persoanele acuzau stări de rău și vărsături, stări febrile.", a declarat, la Antena 3 CNN, Ana-Maria Stoica, purtătorul de cuvânt ISU Dobrogea. 

Turiștii au mâncat la vila Mândru din Costinești, acolo unde erau cazați. Proprietara unității a declarat, pentru Antena 3 CNN, că mâncarea era proaspătă. Oamenii au mâncat ciorbă de perișoare și cârnați.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close