Antena 3 CNN Actualitate Locale Patru morți și cinci răniți, într-un accident grav pe DN2, lângă Sinești. Trafic blocat pe sensul București - Urziceni

Patru morți și cinci răniți, într-un accident grav pe DN2, lângă Sinești. Trafic blocat pe sensul București - Urziceni

În această dimineață, în jurul orei 10:30, pe DN2, în afara localității Sinești s-a produs un grav accident de circulație, în urma căruia au rezultat 9 victime.

Patru morți și cinci răniți, într-un accident grav pe DN2, lângă Sinești. Trafic blocat pe sensul București - Urziceni
Sursa foto: ISU Ialomița
de Mia Lungu    |    29 Iun 2022   •   11:31

UPDATE 12:50 - Bilanț final: În urma accidentului, 4 persoane au decedat, iar 5 au fost transportate la spital.

UPDATE 12:10 - Bilanțul actualizat: 4 morți, 1 rănit grav transportat la Sf. Pantelimon, 2 răniți ușor transportați la Urziceni, 2 răniți ușor refuză transportul la spital.

UPDATE 11:45 - Un minor a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. 2 persoane transportate la Spitalul Municipal Urziceni. Alte 2 persoane la o unitate spitalicească din București. O persoană se afla în stopcardio respirator. În acest moment se efectuează manevre de resuscitare.

Potrivit IGSU, în accidentul rutier au fost implicate trei autoturisme în care se aflau nouă persoane, șapte adulți și doi copii. Trei persoane au murit în urma impactului, iar alte șase primesc îngrijiri medicale.

Autoritățile din Ialomița au activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului acționează o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. De asemenea, în zonă au fost trimise două ambulanțe SAJ.

În sprijinul salvatorilor au venit și cei de la ISU București-Ilfov cu trei ambulanțe SMURD, dintre care una cu medic.

Se desfășoară cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: morti raniti sinești DN2 trafic blocat
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close