Antena 3 Actualitate Locale A ajuns criminal la 80 de ani! Un bătrân și-a ucis fiul, încercând să se apere de bătaie

A ajuns criminal la 80 de ani! Un bătrân și-a ucis fiul, încercând să se apere de bătaie

13 Iun 2016   •   09:45
A ajuns criminal la 80 de ani! Un bătrân și-a ucis fiul, încercând să se apere de bătaie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

Dramă în comuna Alexandru Vlahuță, din județul Vaslui. Sătul de bătăile pe care el și soția sa le încasa de la fiul lor, atunci când acesta consuma băuturi alcoolice, un bătrân de 80 de ani și-a făcut dreptate cu cuțitul.

Pensionarul riscă acum să-și petreacă restul zilelor în spatele gratiilor. Marian Cazacu, 48 de ani, era cunoscut ca fiind extrem de violent cu părinții săi.

În repetate rânduri, bătrânii s-au plâns polițiștilor, care doar l-au amendat pe bărbat. Sâmbătă seara, cei doi pensionari au fost din nou loviți cu bestialitate de fiul lor. Iar a doua zi, certurile s-au reluat. Știind ce urmează, bătrânul a luat un cuțit ca să se apere de bărbat. Acesta nu s-a sinchisit și s-a aruncat spre bătrân. Lama cuțitului i-a intrat în zona inimii.

Bătrânul a recunoscut totul cu lacrimi în ochi. ”Nu m-am certat deloc. E băutura care a băut-o. Nu l-am lovit deloc. Nu îl puteam lovi, pentru că a băut. A ieșit înaintea mea, eram cu cuțitul în mână. Eu am zis că îl sperii. Cand s-a izbit la mine să mă ia, i-a venit cuțitul în inimă. Văleu, câte bătai am luat de la el. Câtă frică am tras, câtă frică!! A luat patru kile de vin aseară, le-a băut, era țeapăn. Asta a făcut. Eu nu ieșeam din bucătăria mea. El a venit singur și m-a certat. Mereu a fost așa. Mereu. De șapte ani îmi face așa. Șapte ani”, a povestit Ștefan Cazacu, potrivit estnews.ro.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close