Antena 3 CNN Actualitate Locale A bătut un elev în curtea școlii și a fost reținut. Ce l-a făcut pe un tată să recurgă la un asemenea gest

A bătut un elev în curtea școlii și a fost reținut. Ce l-a făcut pe un tată să recurgă la un asemenea gest

A bătut un elev în curtea școlii și a fost reținut. Ce l-a făcut pe un tată să recurgă la un asemenea gest
18 Ian 2018   •   08:41

Un bărbat de 37 de ani, supărat pentru că fiica lui a fost lovită cu bulgări de zăpadă, s-a dus să-l bată pe elevul respectiv. Incidentul a avut loc miercuri seara în curtea unui liceu din Peștișani. 

Tatăl fetei intrase în școală cu un cuțit. Ulteior, acesta a fost reținut. 

„Postul de Politie Peştişani a fost sesizat cu privire la faptul că în curtea liceului din localitate un bărbat a agresat un elev. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un bărbat de 37 de ani, din localitate, a venit în curtea liceului şi a ameninţat mai multi elevi, iar pe un elev de 14 ani l-a lovit, pe motiv că au aruncat cu bulgari în fiica sa. La controlul corporal, asupra bărbatului a fost găsit un obiect tăietor. A fost condus la sediul Poliţiei”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit gazetadesud.  

Elevul bătut avea doar 14 ani. 

Directorul Liceului Tehnologic Constantin Brâncuși, Ileana Marinescu, a spus că bătaia a avut loc în timpul pauzei. 

„S-a întâmplat în curtea şcolii, în pauză. Copiii s-au jucat cu zăpadă, dar părintele a fost foarte agresiv. A lovit copilul cu pumnul. Sunt şi camere în zonă”, a precizat Ileana Marinescu, directorul Liceului Tehnologic „Constantin Brâncuşi”, din Peştişani.

×
Subiecte în articol: gest tata elev
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close