Antena 3 CNN Actualitate Locale A căzut de la etajul patru al unui bloc aflat în construcție, la care lucra. S-a întâmplat în Sibiu

A căzut de la etajul patru al unui bloc aflat în construcție, la care lucra. S-a întâmplat în Sibiu

A căzut de la etajul patru al unui bloc aflat în construcție, la care lucra. S-a întâmplat în Sibiu
Sursa foto: sursă foto: ISU
16 Sep 2019   •   20:20

Un bărbat de 45 de ani a suferit o accidentare gravă, luni, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc în construcţie, la care acesta lucra.

"Serviciul de Ambulanţă Judeţean Sibiu a intervenit de urgenţă cu un echipaj de tip C2 pe Calea Guşteriţei, din Sibiu, în zona şantierului de lângă fostul hotel Libra, pentru un muncitor care a căzut de la etajul IV al unui bloc aflat în construcţie. Victima, în vârstă de 45 de ani, care a căzut în interiorul blocului, până la nivelul etajului I, prezenta la sosirea Ambulanţei un traumatism cranian, fractură deschisă membrul superior stâng în zona articulaţiilor cotului, fracturi multiple ale membrului inferior drept, în zona femurului şi fractură cu deplasare a bazinului", se arată într-o informare a de presă dată publicităţii luni, de SAJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, pacientul era conştient, dar în stare destul de gravă din cauza politraumatismelor suferite, bărbatul fiind transportat la UPU, sub monitorizarea echipajului Ambulanţei. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sibiu bloc constructie
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close