Antena 3 CNN Actualitate Locale A fost amendat de cinci ori în două ore. Pentru ce a sunat un bărbat la 112

A fost amendat de cinci ori în două ore. Pentru ce a sunat un bărbat la 112

A fost amendat de cinci ori în două ore. Pentru ce a sunat un bărbat la 112
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
21 Mar 2016   •   15:43

Un bărbat din Sebeş a sunat la 112 să anunțe că îi este frig și vrea să fie dus acasă. În doar două ore, bărbatul a fost sancționat de cinci ori.
Prima amendă a fost dată luni dimineața, la ora 2:10, când concubina bărbatului s-a prezentat la sediul Secției de Jandarmi Sebeş şi a spus că a fost dată afară din casă de către acesta.

Acolo, jandarmii l-au găsit pe individ în compania unor prieteni. A făcut un scandal monstru, iar când a fost rugat să se legitimeze, bărbatul a refuzat, ba mai mult, a sunat la 112 ca să ceară intervenţia altor forţe de ordine, pe motiv că cei prezenţi în casa lui i-au cerut buletinul. Petrecărețul a fost dus la Jandarmerie, unde a primit trei amenzi şi a fost apoi dus la spital.

Nu s-a oprit aici. La scurt timp, bărbatul a mai primit două contravenţii. A sunat la 112 și a invocat furtul unui telefon, dar ulterior s-a dovedit ca sunase chiar de pe aparatul presupus furat si motivul real era ca dorea ca jandarmii sa-l conduca acasa pentru ca afară era frig, scrie Ziarul Unirea.

Câteva ore mai târziu, a sunat din nou la 112, susținând că și-ar fi rupt membrele superioare. Când oamenii legii au sosit la fața locului, bărbatul a recunoscut că totul a fost o glumă și a fost din nou amendat. Toată nebunia îl va costa pe om 3500 de lei.  

 

×
Subiecte în articol: amendat Sebes
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close