Antena 3 CNN Actualitate Locale A intrat în cimitir să aprindă o lumânare la mormântului fiului ei. Este cutremurător ce a pățit bătrâna din Teleorman. „I-au devorat...”

A intrat în cimitir să aprindă o lumânare la mormântului fiului ei. Este cutremurător ce a pățit bătrâna din Teleorman. „I-au devorat...”

A intrat în cimitir să aprindă o lumânare la mormântului fiului ei. Este cutremurător ce a pățit bătrâna din Teleorman. „I-au devorat...”
03 Noi 2016   •   10:54

Localnicii din comuna teleormăneană Măldăieni sunt în stare de şoc, după ce au aflat că o pensionară a fost devorată de câini. Surse judiciare au dezvăluit că femeia în vârstă de aproximativ 70 de ani a mers la cimitirul din cătunul Tâmplaru, pentru a aprinde o lumânare la mormântul fiului ei, decedat recent, iar la ieşire a fost atacată de o haită de maidanezi, scrie spynews.ro.

Victima a fost găsită în agonie de un trecător, care a observat că maidanezii erau plini de sânge şi trăgeau de ceva. Bănuind că animalele se luptă între ele, trecătorul a încercat să le despartă, însă când au plecat câinii, a avut parte de un şoc: animalele mâncau o femeie şi îi devoraseră deja carnea de pe picioare, până sus, în zona bazinului. Victima a fost transportată imediat la un spital din Roşiorii de Vede, iar medicii au decis să o transfere la Bucureşti, însă aceasta a decedat, din cauza hemoragiei.

×
Subiecte în articol: caini cimitir
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close