Antena 3 CNN Actualitate Locale A murit Aurel Ungur, cunoscut solist de muzică populară. Avea 58 de ani

A murit Aurel Ungur, cunoscut solist de muzică populară. Avea 58 de ani

Lumea muzicii populare este în doliu, după ce solistul arădean Aurel Ungur a murit la 58 de ani, după ce cu o seară înainte susținuse un concert alături de formația sa.

A murit Aurel Ungur, cunoscut solist de muzică populară. Avea 58 de ani
Sursa foto: Facebook
de Claudia Popovici    |    03 Iul 2023   •   20:55

Vestea a venit ca un şoc în rândul familiei şi a prietenilor care au transmis mesaje de condoleanțe. 

"Au fost zeci de evenimente... ore in șir de conversații la telefon, ai dus multe bătălii din care ne făceam griji că nu vei ieși biruitor însă acum ai pierdut "războiul".

Brusc, când nimeni nu se aștepta însă așa cum ți-ai dorit... după o "cântare". Dumnezeu să te odihnească în pace, Aurel Ungur, mângâiere și alinare familiei”, a menționat realizatoarea emisiunii de folclor de la TVA Arad, Nicoleta Pavel, pe Facebook.

„Dragul nostru prieten nu pot și nu vreau să cred, să accept acesta veste tristă. Aseară ai cântat și ne-ai incantat cu vocea ta inegalabila unde ai fost surpriza noastră .

Nu îmi iasă din urechi „Aveți grija de voi”. Nu pot sa cred că ne-am luat rămas bun pentru ultima data. Aurel Ungur ești vei rămâne prietenul nostru dar Dumnezeu a avut alte planuri pentru tine. Acum ai completat formația îngerilor unde cu siguranță aveau nevoie încă de un solist valoros.

Dumnezeu să te odihnească în pace iar familiei tale sai de-a puterea de a trece peste aceasta grea încercare primită fulgerător. Rămas bun prieten drag”, a postat Maria Marian, pe Facebook. 

Cine este Aurel Ungur

Printre cele mai cunocute cântece ale sale amintim: „Cântecul șoferului”, „Măi nană de la Cărand”, „Măi vecine, măi vecine”, „La pădure trebuie cios”.

Aurel Ungur a fost angajat la Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad și a fost unul dintre cei mai talentați cântăreți de muzică populară din județ în ultimele trei decenii.

×
Subiecte în articol: a murit muzica populara solist
Parteneri
100 de blocuri din Bucureşti, fără apă caldă până pe 1 mai!
x close