Antena 3 CNN Actualitate Locale A murit după ce a fost violată de trei minori

A murit după ce a fost violată de trei minori

A murit după ce a fost violată de trei minori
14 Aug 2015   •   12:31

Femeia de 40 de ani din Deva, cunoscută că fiind persoană fără adăpost, bătută și violată de trei minori în noaptea de 8 spre 9 august, a murit joi, 13 august, la spital, scrie voceatransilvaniei.ro.

Decesul victimei a fost confirmat pentru Vocea Transilvaniei de purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara, Bogdan Nițu, care a precizat că în noile condiții dosarul a fost prleuat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara care, în funcție de rezultatul necropsiei, vor schimba încadrarea juridică a faptelor celor trei minori într-o infracțiune contra vieții.

Marți, 11 august, magistrații Judecătoriei Deva au emis mandate de arestare pe numele celor trei minori – doi de 15 ani și unul de 14. Reamintim că acest caz a ajuns în atenția polițiștilor după ce lucrătorii Poliţiei Municipiului Deva au fost sesizați, duminică, 9 august, de către personalul medical al Spitalului Judeţean Hunedoara-Deva, cu privire la faptul că în jurul orei 09:30, la Secția U.P.U. a fost adusă o persoană de sex feminin, în stare de inconștiență, care a fost victima unei agresiuni. Din primele cercetări, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva și cei ai Serviciul de Investigații Criminale din cadrul I.P.J.

×
Subiecte în articol: viol
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close