Antena 3 CNN Actualitate Locale A murit prima victimă arsă în explozia de la Crevedia! Era soția bărbatului care a murit după un infarct la locul incendiului

A murit prima victimă arsă în explozia de la Crevedia! Era soția bărbatului care a murit după un infarct la locul incendiului

Una dintre victimele care se aflau în stare gravă, după explozia de la Crevedia, a murit duminică, la spital. Femeia avea arsuri pe 99% din suprafața corpului.

A murit prima victimă arsă în explozia de la Crevedia! Era soția bărbatului care a murit după un infarct la locul incendiului
de Mia Lungu    |    27 Aug 2023   •   12:28

Update 18:00 Surse din anchetă spun că cei doi oameni care au murit se aflau în casă în momentul exploziei.

Femeia care a murit, a fost rănită grav în urma exploziei de la stația GPL din Crevedia. Din informațiile onținute de Antena 3 CNN, soțul ei a văzut-o arsă, a făcut infarct și, din păcate, a decedat, acesta fiind primul deces înregistrat sâmbătă la fața locului.

Șeful DSU Read Arafat a confirmat că victima arsă era soția bărbatului decedat după infarct.

"Acum a fost confirmat de către colegii de la Floreasca încă un deces. Dar nu vreau să zic încă un deces din cauza arsurilor, pentru că primul deces, din păcate, a fost soțul doamnei care a decedat și care a făcut infarct miocardic la fața locului și nu era ars. Deci acolo a decedat din cauza infarctului.

De data asta pot să spun că din cauza arsurilor, primul deces, care este soția celui care a decedat ieri și care a avut o suprafață arsă de peste 95%. Deci peste 95% cum v-am explicat și mai devreme, astăzi prognosticul este chiar zero din păcate.", a spus Raed Arafat.

Femeia a fost rănită în explozia inițială și a fost internată la Spitalul de Urgență Floreasca. Aceasta a fost operată și admisă în centrul de arși, cu 99% arsură, instabilă hemodinamic de la sosire.

Decesul a fost pronunțat duminică la ora 12:05.

Ministerul de Interne a anunțat că în urma exploziei de sâmbătă de la stația GPL din Crevedia au fost 58 de victime. Cei mai mulți răniți (43) sunt angajați ai ministerului.

×
Subiecte în articol: victima arsă explozia de la Crevedia sotia
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close