Antena 3 CNN Actualitate Locale A plecat din spital, fără ca cineva să-i observe lipsa. Acuzații grave la adresa personalului medical din Bârlad

A plecat din spital, fără ca cineva să-i observe lipsa. Acuzații grave la adresa personalului medical din Bârlad

A plecat din spital, fără ca cineva să-i observe lipsa. Acuzații grave la adresa personalului medical din Bârlad
Sursa foto: Foto: pixabay.com
07 Sep 2016   •   09:44

Ironie macabră pentru un bărbat de 55 de ani. Omul fusese internat în spitalul din Bârlad pentru o afecțiune pulmonară. A plecat, însă, fără ca personalul medical să-i observe lipsa. A fost găsit câteva zile mai târziu, zăcând fără suflare pe marginea unui drum dintr-o localitate vecină, scrie newsar.ro.

Nimeni nu știe cum a ajuns acolo, dat fiind faptul că locul unde bărbatul a fost găsit mort se află la nouă kilometri de spitalul unde fusese internat.

Bărbatul era bolnav de schizofrenie și fusese adus de familie la spitalul din Bârlad pe 6 iunie. Nu este clar când a dispărut, dar angajații spitalului susțin că au anunțat poliția pe data de 29 iulie. Poliţiștii, însă, spun că nu au primit nicio sesizare în acest sens.

Printr-o ironie a sorţii, a fost adus la morga aceluiaşi spital din care dispăruse. Trupul bărbatului a stat la morga spitalului din Bârlad timp de aproape o lună, fără ca cineva să-și dea seama că este unul și același cu pacientul dispărut. Nici poliţiştii nu au reuşit să-l identifice. În cele din urmă a fost înmormântat de primăria comunei în care a fost găsit mort.

×
Subiecte în articol: pacient internat
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close