Antena 3 CNN Actualitate Locale A produs un accident de circulaţie și a plecat de la locul faptei, luând cu el numerele de înmatriculare. Ce au descoperit polițiștii vasluieni

A produs un accident de circulaţie și a plecat de la locul faptei, luând cu el numerele de înmatriculare. Ce au descoperit polițiștii vasluieni

A produs un accident de circulaţie și a plecat de la locul faptei, luând cu el numerele de înmatriculare. Ce au descoperit polițiștii vasluieni
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Iul 2017   •   16:30

Un şofer care a produs un accident de circulaţie a părăsit locul faptei şi a abandonat maşina fără a anunţa organele judiciare, potrivit adevarul.ro.

Maşina fost descoperită de poliţişti răsturnată pe cupolă, în afara părţii carosabile, pe DN 24, în apropiere de localitatea Secuia.

Mai mult, echipajul care s-a deplasat la locul accidentului a decoperit că maşina nu mai avea numerele de înmatriculare. În jurul autoturismului au fost găsite mai multe recipiente de apă goale, iar poliţiştii nu exclud ca şoferul să fi folosit apa pentru a-şi curăţa eventualele răni.

După mai bine de 24 de ore de verificări, poliţiştii vasluieni l-au indentificat pe conducătorul auto. Acesta este un bărbat de 36 de ani, din municipiul Vaslui, venit recent din Anglia. În urma verificărilor, poliţiştii au descoperit că acesta nu deţine permis de conducere valabil pe teritoriul României.

„Pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deţine permis de conducere valabil“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

×
Subiecte în articol: accident carnet de conducere
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close