Antena 3 CNN Actualitate Locale A pus ca fostul ei iubit să fie snopit în bătaie. Ce a făcut victima ulterior i-a lăsat pe toți fără cuvinte

A pus ca fostul ei iubit să fie snopit în bătaie. Ce a făcut victima ulterior i-a lăsat pe toți fără cuvinte

A pus ca fostul ei iubit să fie snopit în bătaie. Ce a făcut victima ulterior i-a lăsat pe toți fără cuvinte
Sursa foto: foto: turdanews
05 Feb 2018   •   12:11

Un tânăr de 24 de ani a fost snopit în bătaie de doi bărbați puși de fosta sa iubită, o femei de 38 de ani. Acesta se afla într-un bar din Turda, iar la un moment dat, doi bărbați, de 22, respectiv 40 de ani, l-au luat la bătaie. 

“Acolo, la barul Tanira, au vrut să mă oblige să beau mult de tot, dar am refuzat fiindcă nu mi se părea în regulă ce se petrece. Atunci au sărit cu pumnii şi palmele peste mine şi au început să mă bată, pe rând.

Mă ridicau de pe scaun, mă băteau şi apoi mă puneau iarăşi în fund. Apoi, spre marea mea uimire m-am trezit că Dărăban (n.n. - unul din agresori) a adus-o pe Elena în bar şi apoi se distrau cu toţii văzând cum sunt umilit.

O singură dată a fost impresionată Elena de situaţia mea şi le-a zis să mă lase. Şi asta a durat până la trei dimineaţa, a doua zi, când toţi trei au luat un taxi şi au plecat să bea în altă parte, împreună cu vânzătoarea barului, dar nu înainte să-mi mai ardă o palmă ca semn de rămas bun. Şi telefonul mi l-au distrus în timp ce mă băteau”, a povestit victima, Alex.

Tânărul s-a ales cu răni serioase și, la îndemnul familiei, a depus o plângere la poliție. Ulterior, însă, a anunțat că și-a iertat fosta iubită și s-a împăcat cu ea. 

“Până la urmă suntem consăteni şi prieteni, în ciuda a tot ce s-a întâmplat”, a spus victima, potrivit gazetadecluj
 

×
Subiecte în articol: iubit bătaie iubita tanar cuvinte
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close