Antena 3 CNN Actualitate Locale A vrut să-și omoare soțul cu securea, dar de beată ce era și-a tăiat degetele de la picioare! ”Soția mea are de micã probleme cu capul”

A vrut să-și omoare soțul cu securea, dar de beată ce era și-a tăiat degetele de la picioare! ”Soția mea are de micã probleme cu capul”

A vrut să-și omoare soțul cu securea, dar de beată ce era și-a tăiat degetele de la picioare! ”Soția mea are de micã probleme cu capul”
14 Mai 2019   •   11:31

Clipe de groazã, asearã, pentru doi copii din satul Uncesti, comuna Zãpodezi, care au asistat fãrã voia lor la o ceartã de toatã pomina între pãrinti. 

Aflati în stare de ebrietate, sotii Ghetãu au pornit un mare circ in fata copiilor. Cei doi nu s-au multumit doar sã-si arunce cuvinte grele ci femeia, Maricela Ghetãu, a pus mâna pe o secure si a încercat sã-si loveascã sotul. 

Bãrbatul a avut mare noroc pentru cã sotia lui era atât de ametitã, încât a ratat tinta. S-a lovit însã singurã cu partea ascutitã a securei peste degetele piciorului drept, tãindu-si trei dintre ele. Ajuns la fata locului, echipajul de Prim-Ajutor a încercat sã o convingã pe Maricela cã trebuie sã o transporte la spital, însã fãrã sanse de reusitã. În ciuda eforturilor sotului si ale celor doi copii, femeia a refuzat, sub semnãturã, sã plece de acasã, iar dupã ce cadrele medicale i-au bandajat rana si au plecat în oras, s-a culcat.

“Sotia mea are de micã probleme cu capul. A fost si internatã la spitalul din Vaslui din cauza asta. Azi ne-am certat din nou, iar ea si-a tãiat degetele de la picior cu o secure. Nu e prima datã când încearcã sã mã loveascã. Acum opt ani mi-a bãgat cutitul în burtã. Noroc cu medicii de la Vaslui, cã mi-au salvat viata, altfel acum nu mai eram aici. Are scãpãri de astea, frecvent. Dacã bea un pahar, se schimbã, nu te mai poti întelege cu ea. Toatã cearta a început de la soacrã-mea. Nu ne întelegem deloc. Am cinci ani de când nici eu nu calc la ea în ogradã, dar nici ea nu vine la noi. Sotia îi tine partea, cã e mama ei.Dupã ce s-a tãiat, fata mai mare a sunat la 112. A venit salvarea, au vrut bãietii ãia sã o ducã la spital, dar a refuzat. Au bandajat-o si au plecat. Acum e bine, stã întinsã pe pat. Nu poate sã meargã din cauza rãnii, dar se face ea bine”, a declarat Ionel Ghetãu conform vremeanoua.ro.

“La cât de des se ceartã si se bat, mã întreb cum de mai pot sta copiii ãia cu ei. E pãcat cã asistã la scenele astea, care îi pot traumatiza pe viatã. Totul porneste de la bãuturã. Se îmbatã si se iau la bãtaie. Si el o bate pe ea si ea îl bate pe el. Câstigã cine e mai treaz. E o familie cu probleme, dar cu toate astea, copiii sunt foarte buni la învãtãturã. Sunt printre primii în clasele lor. E pãcat totusi cã nimeni nu-i vede cã suferã”, a spus o vecinã a familiei Ghetãu. 

×
Subiecte în articol: omorat sot sotie degete
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close