Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident cu patru victime încarcerate pe DN73, în Tohanul Nou, județul Brașov | Un băiat de 19 ani a murit

Accident cu patru victime încarcerate pe DN73, în Tohanul Nou, județul Brașov | Un băiat de 19 ani a murit

Patru persoane au rămas încarcerate în urma unui accident produs joi, în județul Brașov. Un băiat de 19 ani a murit, iar celelalte trei victime sunt în stare gravă.

Accident cu patru victime încarcerate pe DN73, în Tohanul Nou, județul Brașov | Un băiat de 19 ani a murit
de Mia Lungu    |    04 Ian 2024   •   10:20

Update 14:50 La spital în stare gravă sunt două fete și un băiat, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani. Una dintre fete a intrat în sala de operație cu leziuni multiple, cealaltă fată și băiatul sunt intubați, la ATI. Pronosticul medicilor este rezervat.

Update 11:00 Din păcate, o persoană de sex masculin, în vârstă de 19 ani, a decedat.

Celelalte 3 persoane ( două persoane de sex feminin și o persoană de sex masculin) au fost intubate și transportate în stare foarte gravă la spital de către elicopterul SMURD, echipajul SMURD și o ambulanță SAJ, pentru investigații medicale suplimentare și tratament de specialitate.

Știrea inițială: Accidentul s-a produs pe DN 73, în localitatea Tohanul Nou. În el au fost implicate 2 autoturisme.

Din primele informații, în urma accidentului au rezultat patru victime, încarcerate.

„La fața locului se deplasează elicopterul SMURD, 3 echipaje SMURD, o ambulanță SAJ, o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă”, informează ISU Brașov.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Toate victimele au fost scoase din mașini. Două dintre ele sunt inconștiente, dar au semne vitale. Celelalte două sunt conștiente și au diferite răni.

La acest moment traficul rutier este blocat pe DN73, în apropierea localității Bran, ca urmare a unui accident de circulație, ce a avut loc cu puțin timp în urmă.

În accident sunt implicate două autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 4 persoane, aflate într-un autoturism, beneficiază de sprijin medical.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic și se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul.

Din cauza poziției vehiculelor de pe carosabil, circulația rutieră este blocată, aceasta urmând a fi redată, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și îndepărtarea vehiculelor avariate de pe carosabil.

Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să respecte indicațiile polițiștilor și să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo rutiere.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close