Antena 3 CNN Actualitate Locale Ciocnire spectaculoasă între un Ferrari și un Mitsubishi în București. Șeful Federației de Rugby, implicat în accident

Ciocnire spectaculoasă între un Ferrari și un Mitsubishi în București. Șeful Federației de Rugby, implicat în accident

Incidentul s-a petrecut marţi seara în jurul orei 21:00. În accident au fost implicate trei autoturisme care au intrat în coliziune pe Bd. Poligrafiei dinspre Str. Jiului către Piața Presei din Bucureşti. Şoferul din cel de-al treilea autoturism, Alin Petrache, şeful Federaţiei de Rugby, a sunat la 112 şi a ajutat la scoaterea din maşini a celorlalţi doi bărbaţi care au ajuns la spital.

Ciocnire spectaculoasă între un Ferrari și un Mitsubishi în București. Șeful Federației de Rugby, implicat în accident
de Claudia Popovici    |    29 Iun 2021   •   23:08

Update: Alin Petrache, şeful Federaţiei de Rugby, a vorbit la Sinteza Zilei despre accidentul cu Ferrari din Centrul Capitalei.

Potrivit acestuia, după impact, el a sunat la 112 şi a ajutat la scoaterea șoferilor din autoturismele care s-au ciocnit.

Ştirea Iniţială

Potrivit Brigăzii Rutiere, conducătorul unui autovehicul marca Mitsubishi, în vârstă de 70 de ani,  se deplasa pe Bd. Poligrafiei dinspre Piața Presei către Str. Jiului.

În momentul în care a ajuns la intersecția cu Str. Parcului a efectuat virajul la stânga și a intrat in coliziune cu un alt autovehicul marca Ferarri, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani care se deplasa pe Bd. Poligrafiei dinspre Str. Jiului către Piața Presei.

După impact cel de-al doilea vehicul a ricoșat într-un alt autovehicul, condus Alin Petrache, şeful Federaţiei de Rugby, în vârstă de 44 de ani, care se afla oprit la semafor pe Str. Parcului, primul autovehicul răsturnându-se pe plafon.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului şi pasagerului din primul autovehicul care au fost transportați la Spitalul Elias. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcool test, rezultatul fiind  0.

Traficul este restricționat pe banda 1 și 2 pe Bd. Poligrafiei sensul dinspre Str. Jiului către Piața Presei Libere și Str. Parcului către Bd.Poligrafiei. Se efectuează cercetări in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close