Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident teribil între un autobuz și un camion, la Sânandrei, în Timiș. Planul roșu de intervenție a fost activat | Șoferul autobuzului a murit

Accident teribil între un autobuz și un camion, la Sânandrei, în Timiș. Planul roșu de intervenție a fost activat | Șoferul autobuzului a murit

Un accident extrem de grav s-a produs între un autobuz și un camion, în localitatea Sânandrei din județul Timiș. A fost activat planul roșu de intervenție. Șoferul autobuzului a murit.

de Andreea Borboros    |    Andreea Gelatu    |    24 Ian 2024   •   11:46

Update: Șoferul autobuzului implicat în accidentul de marți, din localitatea Sânandrei, județul Timiș, a murit, anunță miercuri IPJ Timiș. În accident au fost implicate un autobuz, în care se aflau 18 persoane, și un TIR.

„Din nefericire, șoferul autobuzului a decedat”, anunță IPJ Timiș.

Un accident în care au fost implicate un autobuz, în care se aflau 18 persoane, și un TIR a avut loc marți în localitatea Sânandrei, județul Timiș.

Potrivit ISU Timiș, în accident au fost implicate 19 persoane, 18 din autobuz și șoferul TIR-ului.

Update: ”La nivelul ISU TIMIȘ s-a  activat Planul roșu de intervenție ca urmare a unui accident rutier produs pe DN 69, între un autobuz, în care se aflau 18 persoane, dintre care, conducătorul a rămas încarcerat, și un autotren, în care se afla doar conducătorul.

Din primele informații, au rezultat 11 victime (cei doi conducători și 9 pasageri din autobuz)”, a transmis ISU Timiș.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări imagini de la locul accidentului.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 69, în zona localității Sânandrei, județul Timiș, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion și un autocar de transport persoane.

În urma impactului au rezultat mai multe victime, nu se cunoaște exact numărul, persoanele fiind în investigații medicale. Circulația rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, informează Centrul Infotrafic al IGPR.

Pentru asigurarea asistenței medicale de urgență tuturor persoanelor implicate, la nivelul județului Timiș a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La locul evenimentului au fost alocate: 3 mașini de stingere, 3 echipaje de descarcerare, 3 autospeciale pentru transport victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 9 ambulanțe SAJ, 2 microbuze (pentru preluare personal medical) și 1 elicopter SMURD.

×
Subiecte în articol: ISU Timiș accident grav
Citește mai multe din Locale
» Vezi toate știrile din Locale
Cele mai noi știri
Parteneri
x close