Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav între un autocar cu 30 de pasageri şi un autoturism pe Autostrada Pitești - București

Accident grav între un autocar cu 30 de pasageri şi un autoturism pe Autostrada Pitești - București

Un autocar cu 30 de pasageri a fost implicat astăzi într-un accident rutier cu un autoturism pe Autostrada Pitești - București, în zona localității Bolintin-Deal, din județul Giurgiu. În urma impactului, mașina a luat foc.

Accident grav între un autocar cu 30 de pasageri şi un autoturism pe Autostrada Pitești - București
Sursa foto: ISU Giurgiu
de Claudia Popovici    |    22 Sep 2021   •   18:16

Accidentul rutier s-a produs astăzi după amiază pe Autostrada A1 pe sensul Pitești – București, la kilometrul 23, în zona localității Bolintin-Deal.

Au fost implicate un autoturism, în care se aflau două persoane, și un autocar, cu aproximativ 30 de pasageri. În urma impactului, autoturismul a luat foc.

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SAJ.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit ISU Giurgiu, o singură persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale, respectiv o femeie, în vârstă de 46 de ani, pasageră în mașină, care a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la spital.

Pompierii au acționat pentru stingerea incendiului și au asigurat măsurile PSI la locul accidentului.

×
Subiecte în articol: autocar autoturism accident incendiu pompieri
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close