Antena 3 CNN Actualitate Locale Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat în Ialomiţa. S-a activat Planul Roșu de intervenție

Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat în Ialomiţa. S-a activat Planul Roșu de intervenție

Un autocar în care se aflau 40 de persoane s-a răsturnat duminică dimineaţă în zona localităţii Iazu, informează ISU Ialomiţa.

Autocar cu 40 de pasageri, răsturnat în Ialomiţa. S-a activat Planul Roșu de intervenție
Sursa foto: ISU Ialomita
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Noi 2023   •   08:23

O persoană a fost rănită uşor. Având în vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul judeţului Ialomiţa, Planul Roşu de intervenţie a fost activat între orele 5:48 - 6:40.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă şase echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, un microbuz şi o ambulanţă SMURD.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În sprijinul salvatorilor au intervenit şi două echipaje SAJ tip B şi un echipaj tip C şi o autospecială de transport personal şi victime multiple de la ISU B-IF.

Toate persoanele implicate au fost preluate şi transportate către Şcoala din localitatea Iazu pentru adăpostire.

Cod roșu de viscol și ninsoare în România. Comandamentele de iarnă, convocate de premier

Meteorologii anunță viscol puternic cu rafale ale vântului de peste 95 - 100 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă viscolită și vizibilitate redusă spre zero.

Autoritățile au închis drumurile județene din Constanța și șosele importante din Brăila, inclusiv noul pod peste Dunăre. De asemenea, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că duminică dimineața pe autostrăzile A2 București-Constanța și A4 Ovidiu-Agigea, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ninsoare viscolită, fiind depusă zăpadă pe carosabil.

Se acționează cu material antiderapant, au precizat autoritățile.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close