Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei oameni au murit într-un accident grav pe E85, în județul Bacău. Patru mașini s-au ciocnit violent

Trei oameni au murit într-un accident grav pe E85, în județul Bacău. Patru mașini s-au ciocnit violent

Trei oameni au murit și alţi patru au fost răniţi, miercuri după-amiază, într-un accident rutier produs între localitățile Răcăciuni și Cleja, județul Bacău. 

Trei oameni au murit într-un accident grav pe E85, în județul Bacău. Patru mașini s-au ciocnit violent
de Silvia Preda    |    13 Apr 2022   •   18:05

Patru mașini s-au ciocnit violent pe E85, între localitățile Răcăciuni și Cleja, județul Bacău.

Mai multe victime au fost găsite încarcerate

În urma coliziunii au rezultat 7 victime, conform ISU Bacău.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Trei au murit, trei au fost preluate de echipajele SAJ, iar una dintre ele nu prezintă răni grave și momentan refuză transportul la spital.

Accidentul a fost produs de un şofer în vârstă de 78 de ani, din comuna băcăuană Răcăciuni. Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru, a declarat că acesta se deplasa în direcţia Bacău spre Bucureşti, iar într-o curbă la dreapta, în afara localităţii Răcăciuni, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de o femeie de 48 ani, din judeţul Neamţ.

"Ulterior, s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 40 ani, din judeţul Iaşi, iar din impactul cu acest autoturism a fost acroşat şi un alt autovehicul condus de un tânăr de 22 ani, din comuna Răcăciuni", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

În urma accidentului a decedat bărbatul în vârstă de 78 ani şi doi pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 40 ani, din Iaşi.

Totodată au fost răniţi şoferiţa din Neamţ, şoferul din Iaşi şi un pasager din autoturismul acestuia din urmă.

×
Subiecte în articol: accident Bacău
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close