Trei tineri au murit la Berbești, în Vâlcea, într-un accident cumplit. Mașină lor a fost făcută praf, după ce a lovit un stâlp și un gard

de S.T.    |    11 Apr 2020   •   09:58
Trei tineri au murit la Berbești, în Vâlcea, într-un accident cumplit. Mașină lor a fost făcută praf, după ce a lovit un stâlp și un gard Pixabay.com

Accident îngrozitor soldat cu trei tineri morți la Berbești, în Vâlcea.

16, 17 și 23 de ani aveau victimele.

'Membrii echipei de descarcerare și SMURD din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați in aceasta dimineață în jurul orei 3, în localitatea Berbești, pentru descarcerarea si acordarea primului ajutor calificat în cazul a 3 victime dintre care una incarcerata.

În sprijin au mai venit inca două echipaje SAJ. Ajunși la fața locului membrii echipajelor au gasit două persoane care prezentau leziuni incompatibile cu viața și încă o persoană pentru care s-au făcut manevre de resuscitare. Din păcate pentru toți trei, medicul de la ambulanță a declarat decesul. Persoanele decedate aveau varste de 17, 18 si 22 ani', a transmis ISU Vâlcea.

Tânărul de 23 ani, din orașul Berbești, din județul Vâlcea, a condus un autoturism pe DJ 605 A, din direcția Mateești către Sinești, iar la km.71+600 m, ar fi pierdut controlul direcției spre stânga și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate și un gard.

ExitPOLL
x close