Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal în Olt | Un bicilist a fost spulberat de un șofer cu o alcoolemie record

Accident mortal în Olt | Un bicilist a fost spulberat de un șofer cu o alcoolemie record

Un șofer a omorât un biciclist luni, în comuna Tia Mare, din județul Olt. Pentru că bărbatul nu a putut să sufle în fiolă, polițiștii l-au dus spital pentru recoltarea probelor biologice Se pare că bărbatul avea o alcoolemie record, aproape 5 g/l alcool pur în sânge.

Accident mortal în Olt | Un bicilist a fost spulberat de un șofer cu o alcoolemie record
Sursa foto: Antena 3
de Ioana Mircea    |    05 Sep 2022   •   21:02

Un șofer în vârstă de 32 de ani a accidentat mortal un biciclist în vârstă de 40 de ani, în comuna Tia Mare, din județul Olt. Polițiștii l-au dus la spital pe șofer pentru recoltarea probelor biologice, deoarece acesta nu a putut sufla în fiolă.

Rezultatul probelor avea să aducă un nou record, aproape 5 g/l alcool pur în sânge. Prima probă recoltată a indicat valoarea de 4,87 g/l alcool pur în sânge. A doua probă recoltată a avut un rezultat de 4,27 g/litru.

Polițiștii l-au reținut pe șofer și continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia.

Judecătoria Corabia a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia și a dispus, pe numele șoferului, măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Olt alcoolemie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close