Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident grav în Buzău! Copii care mergeau la școală, spulberați de o mașină, pe trecerea de pietoni

Accident grav în Buzău! Copii care mergeau la școală, spulberați de o mașină, pe trecerea de pietoni

Un accident grav a avut loc în județul Buzău! Patru copii au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, după ce au fost spulberați chiar pe trecerea de pietoni de o șoferiță.

de Gabi Vlad    |    23 Ian 2024   •   10:00

Update: Copilul de 13 ani care a ajuns la UPU este stabil, cooperant, conștient, are un traumatism la un picior și este în curs de investigații. Ceilalți trei copii care au fost  consultați la Spitalul de Boli Cronice din Smeeni nu au traumatisme însemnate. O fetiță are excoriații la gambă. Ei sunt investigați acum, dar cel mai probabil nu vor rămâne internați.

Din primele date, grupul era format din copii care se îndreptau spre şcoală. Copiii se aflau pe trecerea de pietoni în momentul în care a avut loc impactul.

”Din primele date de la fața locului a reieșit că autoturismul condus pe direcția Costești către Pogoanele de către o șoferiță de 39 de ani, din Smeeni, a surprins și accidentat mai mulți pietoni minori care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal”, transmite IPJ Buzău.

Șoferita a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii adaugă faptul că patru minori, cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani, au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Nu sunt clare circumstanțele în care s-a produs accidentul și nici dacă în zonă era polei sau ceață. 

“În cauză se va întocmi dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, mai precizează IPJ Buzău.

×
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close